Tel : 0514 - 569 815 | Fax : 0514 - 569 289 | info@selectchemie.nl

Satino Black toiletpapier
Duurzaam design

Je bent jezelf, je loopt voorop.
Je denkt out of the box,
ook als het om je washroom gaat.
Dus kies je voor Satino Black!
Duurzaam design voor een trendy toilet.
Gedurfd, verrassend, eigenzinnig.
Just like YOU.

Internationale designprijzen

Satino Black toiletpapier, handdoekpapier, alcoholgel, zeep en dispensers zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Als eerste. Wereldwijd.

Satino Black verovert de wereld.

Satino Black verovert de wereld. Zorginstellingen, banken, bierbrouwers, producenten. Zij durfden en kozen voor duurzaam design. Laat je inspireren.

Unieke Satino Black toiletbeleving

Gun ook jouw bezoekers de unieke Satino Black toiletbeleving. De trendy matzwarte dispensers, ’s werelds duurzaamste hygiënepapier, de eigenzinnige accessoires. Ze onderstrepen je authentieke imago en vooruitstrevend ondernemerschap.

Uiteraard gaan functionaliteit en design hand in hand. Verfijnde materialen garanderen kwaliteit en uitstraling. Bekijk het Satino Black assortiment en ervaar het zelf.

Satino Black Toiletpapier

Met Satino Black Toiletpapier haalt U niet alleen een duurzaam product in huis, maar een compleet Cradle to Cradle-concept.

Zo behaald u eenvoudig uw duurzaamheids-doelstellingen. Wij ondersteunen onze klanten bij de communicatie van hun duurzaamheidsbeleid door middel van de Satino Black wc-tegel. Door deze tegel te bevestigen in de toiletruimtes creëren uw klanten bewustzijn en betrokkenheid op het gebied van duurzaamheid bij zowel medewerkers als bezoekers. Satino Black toiletpapier wordt volledig CO2 neutraal geproduceerd, op basis van 100% recyclet.

Satino Black is het enige toiletpapier ter wereld dat de keurmerken FSC recyclet, Europees Ecolabel en Cradle to Cradle en Co2 Neutraal mag voeren. Korte logistiek, De Van Houtum fabriek van Satino Black is gevestigd in Nederland!

Ons assortiment en bestellen klik hier

Satino Black Vouwhanddoekjes

Satino Black Vouwhanddoekjes

Met Satino Black papieren vouw handdoekjes en systemen haalt U niet alleen een duurzaam product in huis, maar ook een compleet Cradle to Cradle concept. Na gebruik mag deze bij het oud papier worden gerecycled of bij het GFT afval biologisch worden afgebroken.

Zo behalen zij eenvoudig hun duurzaamheids-doelstellingen. Wij ondersteunen uw klanten bij de communicatie van hun duurzaamheidbeleid door middel van de Satino Black wandtegel. Door deze tegel te bevestigen in de toiletruimtes creëren uw klanten bewustzijn en betrokkenheid op het gebied van duurzaamheid bij zowel medewerkers als bezoekers. Satino Black wordt volledig CO2 neutraal geproduceerd, op basis van 100% recyclend.

Gratis Satino Black handdoek dispensers in uw bedrijf? kunt u bij ons in bruikleen krijgen of kopen. Ook de installatie van de Satino Black dispensers kunnen wij voor U verzorgen.

Satino Black uit de Van Houtum fabriek; Het enige toiletpapier ter wereld dat de keurmerken FSC recyclet, Europees Ecolabel en Cradle to Cradle en Co2 Neutraal mag voeren en ook nog in Nederland geproduceerd!

Ons assortiment en bestellen klik hier

Satino Poetsrollen

Satino PoetsrollenPermium zacht & wit: Satino poetspapier is als 3-laags kwaliteit op rol verkrijgbaar in de kleur tissue blauw, en is 100% recyclet en bij uitstek geschikt voor het smerigste schoonmaakwerk. Bijvoorbeeld: drukkerijen (inkt) en werkplaatsen (vet/olie). Voor brede toepassingen in de industriële werkomgeving komt de 2-laags, 100% recyclet tissue wit het best in aanmerking. Dit poetspapier voelt dik aan en neemt met gemak tal van vloeistoffen op.

De witte 1-laags papierkwaliteit wordt veelal toegepast in de ambachtelijke detailhandel, bij tankstations en in de horeca.

Comfort zacht & naturel: Satino Comfort poetspapier is op rol verkrijgbaar in de uitvoeringen 1-laags en 2-laags blauw en in de 1-laags naturel. Elke uitvoering kan toegepast worden in de normale situaties of tijdens wat intensievere schoonmaakwerkzaamheden, uit te voeren op nagenoeg elke werklocatie.

De Comfort maxi-rollen worden onder meer gebruikt in garagebedrijven, tankstations en industriewerkplaatsen.

 

Overzicht assortiment Satino Poetsrollen en online bestellen klik hier !

Satino Black handzeep

Satino Black handzeepSatino Black handzeep en foamzeep worden geproduceerd met 100% groene energie en zijn dus volledig CO2-neutraal. Zowel de zeep als de foamzeep zijn Cradle to Cradle gecertificeerd, waardoor de grond- en hulpstoffen volkomen onschadelijk zijn voor mens en milieu. Hiermee komt u weer een stap dichter bij uw duurzaamheidsdoelstellingen.

De ingrediënten zijn geselecteerd op hun hypoallergene en verzorgende werking. Daardoor heeft u bij het handenwassen geen huidirritaties en wordt de huid gevoed met natuurlijke vetten. Satino Black is dus bij uitstek geschikt voor veelvuldig handen wassen.

Om maximale hygiëne te waarborgen zijn alle vloeibare zepen van Satino en Satino Black verpakt in een handige cartridge met pompje. Bij het vervangen wordt de verpakking inclusief het pompje gewisseld in één handeling. Geen te verwisselen onderdelen, geen tijdrovend bijvullen, geen kans op morsen of andere vervuiling. Bovendien blijven nooit zeepresten achter in de dispenser. Het installeren van dit kant-en-klare systeem gaat snel en eenvoudig. Dankzij de universele verpakking kan gemakkelijk worden overgestapt van handzeep naar foamzeep en van Satino naar Satino Black.

De Cradle to Cradle gecertificeerde Satino Black toilet brilreiniger zorgt voor een gegarandeerd schone en frisse toiletbril.

Ons assortiment en bestellen klik hier

Satino Black dispensers & afvalbakken

Satino Black dispensers & afvalbakken

De Satino Black dispensers zijn niet alleen door hun stijlvolle design en moderne zwarte kleur een aanwinst voor uw toilet of sanitaire ruimte, ze zijn ook nog eens goed voor het milieu. Satino Black dispensers worden gemaakt van gerecycled kunststof, waardoor het inzetten van niet-hernieuwbare grondstoffen als minerale olie wordt uitgesloten

Gemaakt van gerecycled kunststof met groene energie Satino Black dispensers worden gemaakt met groene energie waardoor ze volkomen CO2-neutraal worden geproduceerd. Bovendien is door inzet van gerecycleerde kunststof het productieproces van Satino Black dispensers aanzienlijk energiezuiniger dan wanneer nieuwe kunststof wordt gebruikt. Hiermee komt u weer een stap dichter bij uw duurzaamheidsdoelstellingen. De vormgeving, techniek en voordelen komen overeen met de Satino Smart dispensers. Duurzaamheid, modern design en innovatieve eigenschappen gaan hand in hand.

Met Satino Black dispensers en het bijpassende Satino Black hygiënepapier maakt u van uw toiletruimte de duurzaamste ter wereld.

 

Ons assortiment en bestellen klik hier

Satino Smart Dispensers & afvalbakken

Satino Smart Dispensers & afvalbakkenSatino Smart dispensers combineren een modern, stijlvol, compact design met innovatieve eigenschappen. Door de ronde vorm, zonder naden of openingen, kan er geen vuil ophopen waardoor optimale hygiëne is gewaarborgd. Alle Satino Smart dispensers zijn uitgerust met een venster om het vereiste vulmoment goed te bepalen. Door de ingetogen kleurstelling in mat wit gecombineerd met lichtgrijze delen, krijgt de dispenserlijn een zeer eigentijdse uitstraling die past in elk interieur.

De gepatenteerde toiletdispenser heeft een opvangbakje dat lege hulzen en toiletrol-asjes opvangt waardoor de vloer vrij blijft van rommel. Het unieke verticale houdersysteem zorgt ervoor dat de twee toiletrollen elkaar niet raken en dat de tweede rol altijd direct beschikbaar is als de eerste op is. Bovendien zorgt de grote capaciteit ervoor dat misgrijpen wordt voorkomen. De dispenser is ook leverbaar als bulkpackdispenser.

De zeepdispenser en de toiletbrilreiniger dispenser hebben een uniek cartridgesysteem dat garant staat voor optimale hygiëne doordat het systeem lekvrij functioneert en het aangehechte pompje per wissel mee wordt vervangen. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat de cartridge eenvoudig en snel te vervangen is, waarbij de dispensers zowel geschikt zijn voor Satino handzeep als Satino foamzeep.

De luchtverfrisser en handdoekdispenser zijn vrij van elektronica en batterijen en zullen hierdoor eindeloos storingvrij functioneren. De luchtverfrisser werkt langdurig op basis van gel waardoor navullen maar slechts een per twee tot drie maanden nodig is.

De handdoekdispenser is eenvoudig te openen met een verborgen drukknop aan de onderkant waardoor de handige vullade ontstaat met een capaciteit tot wel 700 handdoeken in de 1-laags versies, en 500 in de 2-laags versies.

 

Ons assortiment Satino Smart Dispensers & afvalbakken en online bestellen!

Al deze bovenstaande productgroepen vindt u op in de webshop van Toilet-papier.nl

 

 

toilet-papier-nl-eco-concepts